Friday, March 25, 2011

hahaha... selepas 6 bulan....




salam... dah lama x menulis nie... bukan per, sibuk skit..




ni aktiviti mase cuti skolah bru nie... ciksue n ct hoesemate dia mai umah... nak jalan2 cari makan kate nyer...




p bukit bendera..... tutup lg, blum siap sepenuh nyer..


pusing blik p kebun bunga... dah jadi kebun hutan plak... bunga semua dah x terurus... cam ner nie... ishk2222


nielah antara gambar yg sempat diupload rinie....hehehhe


next month birthday anakku yg ke-3... dah masuk 2 tahun ... cepat rase nyer....

Thursday, August 26, 2010

salam ramadhan..

dah lama x menulis nie... busy skit...
sedar x sedar dah nak abis bulan ramadhan... sedih arrr...
ingat kat cik n ayah... tambah2 bla tgk vide attach tue...
sok nak balik kampung ngan cik sue, nak kemas umah cik... tuk sambut raya kat sana.. DAH LAMA TAK BLIK TIDUR KAT UMAH TUE.... la da siap repair, so bleh lah kami adik-beradik raya kat umah tue...

raya ni tapi x pasti lagi raya pertama kat mana... kelantan @ terengganu..

"YA ALLAH... SELAMATKANLAH PERJALANAN PERGI DAN BALIK KAMI SEKELUARGA KE KAMPUNG ..."

kepada semua anie ucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin...
renung2kan....
video

Thursday, June 10, 2010

cuti skolah

emmmm..kalu tak cuti nk cuti, tapi bila dh cuti ni boring la plak..ni la manusia tak penah nk bersyukur dengan apa yang dilalui..huhuhu...

Monday, May 31, 2010

selamat....

Alhamdulillah, semuanya selamat pergi dan selamat pulang dari cameron...
jarang2 sekali kita dapat berkumpul kt luar mcm tu kan.. :-) ...hope next time ramai lagi yang dapat join... apa2 pun dalam kita berseronok, 28 may yang lepas genap 8 tahun ayah 'pergi' emmm 8 tahun dah rupanya..rasa mcm baru je..apa pun AL-FATIHAH untuk arwah ayah, dan arwah chek juga (13 jun-genap 2 tahun) semoga roh mereka dicucuri rahmat...AMIN...

Thursday, May 27, 2010

BIRTHDAY HAZIERAH

SELAMAT HARI ULANGTAHUN KELAHIRAN YG PERTAMA BUAT PUTERI KE-3 KU.... Nurhazirah Izzati




semoga panjang umur, dimurahkan rezeki n sihat selau... We All love UUUUU... umuaaaahhhh.




Kakak n abg ngah yg seronok lebih.... pantang beli kek... semua birthday dia nak sambut...

CUTI - CUTI MALAYSIA

SALAM...
dah lama x menulis nie.. sok insyaAllah kalau tiada aral melintang nak bawa family p jalan2... Cameron Highlands ... Bukan main seronok kakak n abg ngah bila bgtau cuti weekend ni nak bw depa p petik strawbery.....
Kesian kat budak2 tue, bkn selalu bleh p jalan2... hari minggu dok umah jer...
Thanx to Cik sue, nak belanja kitaorang kan??? tp apa2 hal pun nanti kita sambut birthday ciksue kat sana yer... Happy birthday cik sue.... ucap awal skit, boleh kan???
Semoga aku n family, ciksu, n Klie selamat dalam perjalanan pergi dan balik ke Cameron Highlands nanti... Kak Mah x cnfrim lagi nak p ker tak....
ok lah... nie masa terluang kat opis... berenti dulu... sat g ada course.... wassalam..